Despre noi

Asociatia Elena Ecaterina Pentru Copiii Cu Autism

Asociatia a fost infiintata in anul 2016 la initiativa noastra Alexandru si Andreea ca urmare a diagnosticarii fetitei noastre Elena Ecaterina cu autism, la varsta de 3 ani si 10 luni.

Scopul nostru este sa ajutam parintii cu copii cu TSA sa parcurga cat mai usor perioada de la diagnosticare la integrare.

Timpul este un factor cheie, cu cat gasim formula terapeut-terapie-copil-parinte, mai rapid si mai corect cu atat sansele copilului spre integrare sunt mai mari .

Misiunea noastra este ajutorul neconditionat si voluntar catre toti parintii care ni se adreseaza pentru consultanta, indrumare si gasirea celor mai bune solutii insemnand sponsorizari, terapii, terapeuti care sa duca spre o integrare cat mai buna a copiilor cu autism .

Misiunea noastra este de a-i ajuta pe copiii cu TSA sau alte tulburari psihologice sa inteleaga lumea in care traiesc; sa-i ajutam sa comunice cu ajutorul limbajului verbal; sa–i ajutam sa inteleaga gestul social sa poata mai apoi sa-si faca prieteni, sa se integreze in gradinita si scoala normala; sa ajunga un adult independent si integrat social.